Hier vindt u nieuws over de Alpe d'Huzes
18 September 2012

- Rob en Louise verrassen de Zwiebels


Rob en Louise verrassen de Zwiebels met mooie Canvas foto en 1e particuliere bijdrage Alp d"huzes.

Maandagavond 17 September werden we tijdens de (waanzinnig gezellige)repetitie blij verrast door de komst van Rob en Louise.Ze kwamen op het juiste moment binnen, want het was een dolle boel,en we hebben heerlijk gespeeld, maar nog heerlijker gelachen tijdens deze repetitie …………..

In de pauze overhandigden Rob en Louise ons de groepsfoto uit Bernkastel op canvas.

De reden van dit mooie geschenk :Rob en Louise wilden ons bedanken voor het geweldige weekend wat zij,maar ook wij, hebben gehad in Bernkastel. Het is voor onze club toch wel een “kroon op het werk” als dit je overhandigt wordt.
Rob was al vaker meegeweest, maar voor Louise was het de 1e keer, en zij was absoluut onderde indruk van alles wat er in het weekend passeerde, en vooral op welke manier. Leuk om van iemand, die zelf uit de muziekwereld komt, te horen dat we buiten alle gezelligheid om, van begin tot eind voor een muzikaal hoogstandje hebben gezorgd !!!! Wat een prachtig compliment.

Nadat we e.e.a dankbaar en trots in ontvangst hadden genomen, maakte
Rob en Louise ons duidelijk dat ze nog wat voor ons in petto hadden.

Zowel Rob als Louise blijken danig onder de indruk te zijn van het feit dat wij als Zwiebels gaan spelen bij de Alpe d’Huzes, en daarmee onder andere KWF Kankerbestrijding steunen, dat zij ons de 1e particuliere cheque van € 100,- overhandigden.

Dit was wel even een moment van bezinning, want hieruit blijkt maar weer dat iedereen, op wat voor manier dan ook, ooit hiermee in aanraking komt, en beseft dat het doel waar we voor gaan spelen, op vele manieren een geweldig initiatief is.

Wij, de Zwiebels, zijn erg blij met deze 1e particuliere bijdrage, en hopen
dan ook dat velen het voorbeeld van Rob en Louise zullen volgen.

Uiteraard houden we u op de hoogte van actie’s die we hiervoor gaan
organiseren, en rekenen we op ieders medewerking.

Rob en Louise, namens de Zwiebels, bedankt !!!!

1