Nieuwsoverzicht.
11 February 2013

- Damzwabbers - Maandag 11 Februari


Maandagavond 11 Februari waren we te gast bij de Damzwabbers in Leidschendam.  Het was voor ons het 15e optreden van een ware carnavalsestafette van 16 optredens, en eerlijk is eerlijk :  geen avond is hetzelfde geweest, ze waren allemaal leuk, gezellig,en we hebben overal even lekker gespeeld.

Maar 1 ding is echter wel zeker, die Damzwabbers weten absoluut wel wat feesten is. Wat een enthousiasme toch altijd, iedereen weer super verkleed, maar het mooiste : iedereen doet van begin tot het eind mee, en op elk liedje is er wel een speciaal dansje. Ja, zelfs op de grond zittend, maken ze hun feestje, en kijken ze of er met een groep van een man of 40 nog wat vis te vangen is ……………..
Elke keer als we met een nieuwe set begonnen, dan was daar ineens weer die polonaise die maar bleef gaan, van begin tot eind, ze zijn echt niet te stuiten. Ook de DJ maakte er weer een waar feestje van, en zorgde voor de geweldige taferelen zoals eerder omschreven (vissen ….)

Ook altijd wat bijzonderheden op zo’n avond, slagwerkers die toch eigenlijk willen proberen om hun droom eens waar te maken, ik zou zeggen : vooral doorgaan ……….

 

Al met al een super avond gehad, Damzwabbers bedankt hiervoor.

 

Vanavond gaan we nog 1x aan de bak, bij de Gaanders in Gaandrië (Stompwijk)

En ik kan u nu al verklappen dat het stukje voor morgenavond van Ed komt.

1