Nieuwsoverzicht.
2 February 2013

- Tunnelklossers - Carnavalsavond


Na eerst het middagprogramma (kindercarnaval) gevuld te hebben, waren we ook ’s avonds weer paraat bij de Tunnelklossers te Kerkehout (Wassenaar)

Het is absoluut een feestje om in hun drukke en gezellige ‘feestburcht’ te spelen. Volop publiek en uiteraard zoals het hoort, iedereen origineel verkleedt. We trapten af om 21.09 en ja het was meteen duidelijk, de boys hadden er ‘zin an’……….. Rond 21.30 werden de nodige plichtplegingen gedaan, en na de nodige ‘Alaven” gingen we verder en
kregen we net als voor de onderbreking, de hele zaal aan de polonaise.

Tijdens de avond werder er hier en daar nog wat onderscheidingen uitgereikt, en mensen in het zonnetje gezet.
Zo hebben we de gehele avond afgewisseld met de ‘disco’ die overigens ook voor prima muziek zorgde. Tijdens het laatste setje speelden we de nieuwe feestmedley waar onder andere het nummer sex met die kale in zit. Tsja, laten we nou nogal wat ‘kale’ mannen in de club hebben …. Ze besloten er hun eigen feestje van te maken, en gingen gezamenlijk middenin het publiek staan, geweldig om zien al die glimmende koppies op een rij. Wat verderop besloot onze eigen entertainer Ivo om het nummer ‘Uche uche uche’ van Vader Abraham een wel heel eigen ‘draai’ te geven, hij pakte de microfoon en vulde het ‘zangstukje’ op geweldige wijze aan…………

Al met al hebben we weer een gezellige avond verzorgd, en niet geheel onbelangrijk, ook onderling was er weer het nodige plezier.

Bij deze bedanken we de Tunnelklossers, al het publiek,  en niet te vergeten, de diverse carnavalsverenigingen die aanwezig waren.

Tot Carnavals

Ron (Ed, jij krijgt de Estafettepen)
1