Nieuwsoverzicht.
7 June 2015

- Slotdag SVC 08


Zaterdag 6 juni waren de Zwiebels te gast bij de jaarlijkse "slotdag" van voetbalvereniging SVC08 op het Oostersportpark te Wassenaar.


We spelen inmiddels alweer enkele jaren op deze dag, en hebben de indruk gekregen dat SVC08 een abonnement op mooi weer heeft, want ook afgelopen Zaterdag waren de weersomstandigheden geweldig.
Voor de kinderen stond er een groot luchtkasteel, en ook waren de getalenteerde visbakkers weer aanwezig, om te zorgen voor een heerlijk portie kibbeling.

Zoals ieder jaar worden de Zwiebels bij SVC08 zeer goed verzorgd, en hebben we inmiddels een vaste begeleidster die er met hart en ziel voor zorgt dat we niets tekort komen, Ria hartelijk dank hiervoor !!

Voor we begonnen zijn we allereerst gestart om wat vocht in te nemen, het was tenslotte warm weer, en dan moet je het vochtgehalte heel goed in de gaten houden.
Tijdens het eerste setje zijn we het hele terrein over geweest, langs alle velden en
hebben we ook even een paar nieuwe nummers gespeeld, even kijken hoe ze buiten klinken en/of bevallen, nou dat komt wel goed met deze leuke nummertjes.

Na een klein half uurtje waren de kelen wel weer wat droog, en hebben we deze
onder de professionele leiding van Ria maar weer even gesmeerd.

Na deze korte break hebben we nog 2 setjes op,en voor de tribune gespeeld en was het om 1600 uur tijd voor het huldigen van diverse mensen van SVC08, en zat ons optreden er op.
Al met al was het weer een leuk en gezellig optreden met mooi weer en hebben
we weer lekker gespeeld.

Onze dank gaat uit naar SVC08, hopelijk tot volgend jaar ?

1