Nieuwsoverzicht.
15 November 2014

- CV de Deylknotsen


Op Zaterdag 15 november waren de Zwiebels te gast bij CV de Deylknotsen in Wassenaar.  Zoals bij alle Carnavalsverenigingen is dit de periode dat de oud Prins en Page aftreden, en dat de nieuwe Prins en zijn Page zijn intrede doet, zo ook bij de Deylknotsen.


Rond 21.00 uur begonnen we aan onze 1 set, en haalden we Prins Aad en zijn gevolg binnen. Gevolg was een leuke polonaise die door het aanwezige publiek redelijk werd “volgehouden”.
Het was niet al te druk maar het zaaltje was ook niet al te groot, dus dat bracht de boel weer aardig in evenwicht.  Na de 1e set nam de plaatselijke DJ (van de raad van 11)  het over en konden we even uitrusten en genieten van een lekker drankje.


Rond 22.00 uur begonnen we met de 2e set. Na 2 nummers was het tijd om de plechtigheden plaats te laten vinden. 
Er waren bedankjes over en weer, en er werden wat leuke onderscheidingen uitgedeelt.
Helaas is er op dit moment bij de Deylknotsen geen opvolger voor Prins Aad, en bleef hij zodoende in het bezit van alles wat bij de uitrusting van de Prins hoort, wat binnen de vereniging toch wel voor wat emotie zorgde.  
Hierna konden wij onze set vervolgen waarbij we toch weer de mensen op de vloer kregen. Inmiddels waren ook wat fans van de Zwiebels binnengekomen, en dat zorgt toch altijd voor nog meer sfeer, hoe meer zielen, hoe meer vreugd.


Onze laatste set begon om 23.00 uur en ook hier hebben we ons nogmaals van onze beste kant laten zien en liepen alle aanwezigen weer op de dansvloer, en ja, soms is dat een hele klus, maar………het lukte wel !!  
Zelfs een nummer waar lekker op "geslowd” kon worden viel in goede aarde.
Na een stevige afsluiter van oa Sex met die kale, en Corry Konings was het voor ons rond 23.35 afgelopen, en daarmee hebben we waarschijnlijk een record gebroken, want de meeste “carnavalsoptredens” eindigen pas rond 01.30……….

1