Nieuwsoverzicht.
8 July 2014

- Michael Visser 50 jaar


Op Dinsdag 8 Juli werd Michael Visser 50 jaar, en vanaf dat moment hadden wij dus een echte Abraham in ons midden.

Nou is Michael natuurlijk iemand die de regie graag zelf in handen neemt, heeft, en houdt, maar helaas, dat ging deze keer even niet door.
Zijn eigen planning was namelijk wat anders, hij wilde e.e.a vieren in October omdat het dan namelijk wat ‘rustiger’zou zijn, en dan zat zijn agenda niet zo ‘vol’.
Patricia dacht daar heel anders over, en was achter de schermen al druk bezig met een aantal dingen organiseren. ’s morgens werd Michael al verrast door een mooie grote ‘Abraham’ vlag aan zijn voordeur.

Naarmate de dag vorderde gebeurden er meer ‘vreemde’ dingen en Michael werd hierdoor toch wel een beetje nerveus. Rond etenstijd werd hem duidelijk gemaakt dat er een lekker etentje op de planning stond, dus zo gezegd zo gedaan, Michael en Patricia op naar het restaurant. Dat was wel lekker, en Michael zat wel op zijn gemak, zag geen vreemde dingen………. Na genoten te hebben van het etentje weer lekker terug naar huis, althans dat dacht hij………. Patrick, Michaels goede vriend en tevens beheerder van Tennispark Leeuwenbergh belde : Kan je alsjeblieft even hierheen komen, ik heb problemen met mijn tap……… En ja, als je Michael belt, dan komt hij, dus zo gezegd zo gedaan, daar kwam Michael binnen…………. en dan staan daar al je vrienden, je familie, en……………..de Zwiebels staan voor je te spelen.

Michael is niet zo heel snel stil, maar nu, ja nu toch heel even wel.
Na het 1e nummer, en het traditionele ‘lang zal ze leven’ kwam Michael lekker met ons meespelen. De rest van de avond vorderde gestaag, en de Zwiebels hebben 2 lekkere setjes, met vooral verzoeknummers van Michael gespeeld.
Al met al was het weer een gezellige avond en hebben we Michael goed ‘te pakken’gehad.
1