Nieuwsoverzicht.
26 May 2014

- Aircooled Scheveningen


Zondag 25 Mei was het weer zover, de jaarlijkse ‘keverdag’ was een feit.
Dit spektakel genaamd “Aircooled Scheveningen” waarbij meer dan 750 oldtimers
van Volkswagen en Porsche te zien zijn, is altijd een drukbezocht evenement en
de Zwiebels verzorgden ook dit jaar weer de muzikale omlijsting.


Rond 12.30 uur verzamelden we bij onze stamkroeg ‘De Kleine Prom’ waar we meteen voorzien werden van een lekkere lunch, Paula, bedankt hiervoor !! Om 13.00 uur begonnen we ons 1e setje voor de Kleine Prom, en het is altijd weer geweldig om te zien dat er binnen een paar minuten een hoop publiek voor je neus staat.

Na dit 1e setje, een lekker ‘opwarmertje’, trokken we verder de promenade op, en dankzij het geweldige weer was het overval druk en trokken we met onze muziek overal een hoop ‘bekijks’. Ook zijn er altijd een hoop mensen die met 1 van de spelende leden op de foto willen. Een hele enkele keer is dat dan ook nog een mooie dame, en tsja, de Zwiebels zouden de Zwiebels niet zijn als men daar niet niet ineens als groep omheen zou gaan staan …..

Na 3 setjes was het tijd voor wat voor koeling in de vorm van een lekkere consumptie, zeer zeker verdient met dit warme weer, waarbij het dan absoluut noodzaak is om je vochtgehalte op een aanvaardbaar niveau te houden………..

Nog nagenietend van deze versnapering vertrokken we naar het Kurhausplein, waar we rondom de fontein een leuk setje speelde en waar we spontaan een consumptie aangeboden kregen, ja, dat zijn de dingen die het allemaal nog net even leuker maken. Het klokje tikte vrolijk door en zo kwamen we alweer bijna aan het einde van ons optreden.

We hadden echter nog 3 plekken waar we zelf even wilden spelen, en dat was bij restaurant Proef, restaurant Noordzee Boulevard en natuurlijk afsluiten bij de Kleine Prom.
Ook hier wederom gezellig met een leuk, gezellig en geintresseerd publiek.
Rond 16.30 speelden we als afsluiter bij de Kleine Prom waarna we wederom
verwend werden met een lekkere consumptie.


Als afsluiter van de dag werden we door John en Marion van Restaurant Noordzee Boulevard getrakteerd op een heerlijk 3 gangen diner, het was geweldig, hartelijk bedankt hiervoor. Aangezien er een bus met Duitse toeristen binnen gekomen was, hebben we hier het allerlaatste setje van de dag gespeeld, en ja, ook hier viel Sierra Madre weer in goede aarde.


Na een bedankje aan John en Marion gingen een ieder zijn weg, sommigen naar huis, sommigen nog even naar de Kleine Prom, om de mooie dag nog eens door te nemen…. De Zwiebels bedanken iedereen die weer aanwezig was op deze mooie dag, en een speciaal woord van dank voor Paula van de Kleine Prom, Jan van restaurant Proef, en uiteraard John En Marion van Restaurant Noordzee Boulevard voor het heerlijke 3 gangen diner wat zijn ons aangeboden hebben !!!


PS : hou onze agenda in de gaten voor de komende optredens !!
1