Nieuwsoverzicht.
23 May 2014

- De Zwiebels in Facilicom


Enige tijd geleden hebben de Zwiebels zich als ware ‘fotomodellen’ moeten showen voor de fotograaf en zijn lieftallige assistente van het blad Facilicom. 


Het blad Facilicom interviewt, en volgt elke maand 1 van de personeelsleden en toevalligerwijs was dit keer was Michael Visser aan de beurt.


Op zich natuurlijk een geweldig stuk promotie want het betreffende blad wordt maandelijks uitgebracht in een oplage van maar liefst ruim 19.000 stuks


Nou ben je op zich al knap als je ‘de Zwiebels’ in het gelid weet te krijgen, maar er dan ook nog een paar geschikte foto’s van maken, dat is de volgende stap….. Zoals altijd heeft een mooie vrouw een onwaarschijnlijke overredingskracht, en na de nodige opmerkingen, het onbedaarlijke lachen begon het er dan toch echt op te lijken.


De (breedbeeld) camera draaide overuren, en de sfeer zat er goed in. Na een klein half uurtje zat het er op en waren volgens de deskundigen ‘geschikte’ foto’s gemaakt, die ook nog een publiceerbaar waren.


Hier heeft men absoluut gelijk in gehad, want het is absoluut een leuk stuk geworden, met een aantal mooie foto’s. Al met al weer een mooi stuk promotie voor onze club en ook erg leuk om zoiets mee te maken. Het geplubiceerde stuk kunt u HIER lezen.
1