Nieuwsoverzicht.
9 March 2014

- ABN AMRO CPC LOOP


Op Zondag 9 Maart stonden de Zwiebels wederom bij de jaarlijkse CPC (city pier city) loop.

We hebben in de afgelopen jaren al diverse verschillende locatie’s gehad, zo stonden we onder meer enkele jaren op de Raamweg tijdens de 10 km, meteen daarna gingen we dan door naar de Alkemadelaan voor de 21 km, we hebben ook enkele jaren op de Houtrustbrug gestaan, en nu stonden we op de Strandweg op de hoek met de Vissershavenweg, verreweg de mooiste plek die we ooit gehad hebben, en zeker met dit super stralende weer.

Rond 14.30 verzamelden we, en wat is het toch mooi om te zien dat er elk jaar weer zoveel bekenden zijn, die gezellig bij ons komen staan, en medoen met het aanmoedigen van de lopers.
Rond 15.10 kwamen de 1e lopers in zicht, en gingen we ‘aan de bak’.
En dat aan de bak mag je best heel letterlijk nemen want we hebben in 1 x doorgespeeld tot 16.35 !!!!!!!
Om de 15-20 minuten even een paar seconden pauze om een slokje drinken te nemen, maar daar bleef het dan ook wel bij.
Met dit soort evenementen maakt het ook helemaal niets uit om zo door te spelen, je hebt geen tijd om erover na te denken, want wat is het gigantisch om al die duizenden lopers voorbij te zien komen, die allemaal enthousiast reageren, en waarvan sommigen zelfs een vreugdedansje doen.
Het was weer een prachtig optreden om te doen, en wij tekenen ervoor, volgend jaar zelfde tijd, zelfde plaats, zelfde weer !!
1