Nieuwsoverzicht.
22 February 2014

- Tunnelklossers


Zaterdag 22 Februari waren we wederom 2 x te gast bij Carnavalsvereniging de Tunnelklossers in Kerkehout (Wassenaar)

Zoals elk jaar verzamelden we ‘s middags voor het kindercarnaval in het wijkgebouw om vandaar gezamenlijk naar het beginpunt van de optocht te lopen, waar alle kids en ouders ons al op stonden te wachten. Geweldig om te zien hoe de carnaval toch leeft in onze regio, en hoeveel moeite er wordt gedaan om er ‘carnavalesk’ uit te zien. Rond 13.10 ging de optocht van start en gingen we kriskras door de straten van Kerkehout. Na +/- 15 minuutjes kwamen we aan in het wijkgebouw, en konden we op het podium nog even een lekkere set ten gehore brengen. Hierna werd de show overgenomen door een clown die de kids de rest van de middag ‘zoet’ heeft gehouden.

’s avonds rond 20.30 verzamelden we weer in hetzelfde wijkgebouw wat nu wel omgetoverd was tot een heuse feestburcht. Langzaam stroomde het publiek en diverse carnavalsverenigingen binnen en om 20.09 mochten we aan ‘de bak’.
Meteen vol gas een heerlijke set neergezet, met een kleine onderbreking voor een ‘welkomstwoord’ aan alle aanwezigen.
De avond vorderde gestaag en in samenwerking met DJ Leo hebben we er weer een succes van gemaakt, en werd veelvuldig de polonaise gelopen, ja zelfs door ALLE Zwiebels ………
Uiteraard was er ook weer een verkiezing voor de leukst verkleedde persoon of groep, en deze prijs werd terecht gewonnen door Nel, Karel en Lies, Christien, en Gijs en Geertje. Namens de Zwiebels : van harte gefeliciteerd met deze prijs, het is jullie gegund !!!

Verder was dit optreden het debuut van onze nieuwe Sousafonist Fred van Altena. Wij heten Fred van harte welkom bij onze club !!


U kunt HIER een verslag lezen van fotografe Samantha Christina.

1