Nieuwsoverzicht.
1 February 2014

- Zeemanshuis


Zaterdag 1 Februari waren we te gast bij Café het Zeemanshuis te Scheveningen.
Het Zeemanshuis opende op 1 Februari 2009 haar deuren, en nu, 5 jaar later bleek duidelijk dat dat destijds een goede keuze was, en ja, dat moet je natuurlijk vieren.

Gezien de verwachtte drukte had men buiten ook een extra partytent neergezet, en dat was gezien de weersomstandigheden geen verkeerde keuze.
Het was flink koud en er stond ook nog eens een lekkere snijdende wind bij. Ons 1e setje speelden we lekker buiten in de partytent, en zodra we begonnen kwam er een aardige meute naar buiten en werd vervolgens spontaan de polonaise ingezet.
De eigenaar, Dick Dijkhuizen hield goed rekening met de weersomstandigheden en zorgde er telkens voor dat er genoeg ´schnaps´ voor ons klaar stond, dit keer bestaande uit diverse soorten rum.
Verder was er voor de gelegenheid een ´extra´ tap voor ons neergezet, terwijl we eigenlijk helemaal geen bier lusten……………….
Na het 1e setje even de warmte en drukte van binnen opgezocht, en even bijkletsten met diverse bekenden.

Vervolgens nog maar een lekkere set buiten geblazen, en het enthousiasme was er, ondanks de kou absoluut niet minder om, één en al gezelligheid !!!
De laatste set hebben we vervolgens binnen gespeeld, en dat was even improviseren, want het was meer dan vol.
De trombone´s doken al snel achter de bar, en dat scheelt al een hoop ruimte ……….

Vervolgens nog even de zaal op zijn kop gezet, en my way gespeeld, welke deels werd meegezongen door Dick Dijkhuizen, dit gaf toch net weer wat meer sfeer.....

Al met al een zeer geslaagd en gezellig optreden, en we hopen er weer bij te zijn als het Zeemanshuis 10 jaar bestaat !
1