Nieuwsoverzicht.
27 October 2013

- 44 jaar Tunnelklossers


Zaterdag 26 Oktober was het zover, het 44 jarig bestaan van de Tunnelklossers werd gevierd.
Rond 20.30 verzamelden we in de kantine van SV Wassenaar waar het feest plaats zou gaan vinden.
Bij aankomst was zowel de kantine als de grote partytent buiten al behoorlijk vol.
De DJ was al bezig om de sfeer er lekker in te brengen hier slaagde hij heel aardig in.  Rond 21.00 uur werd de avond geopend en traden wij het feestpaleis binnen, gevolgd door alle aanwezige Carnavalsverenigingen, en dat waren er behoorlijk wat.
Na een stevige polonaise van een kwartiertje, werden de officieele delen van de avond uitgevoerd, en allememachies, wat gingen er een hoop versierselen over en weer .......

Hierna konden we eindelijk echt 'los' en knalden we het 1e setje van een klein half uurtje er tegenaan. Het liep gesmeerd, en de dansvloer is geen moment leeg geweest.

Zo ging dat de hele avond door, ook tijdens de gezellige optredens van de Zingende Slager, en zijn (leuke) buurvrouw, en tijdens het muzikale geweld van de DJ.

De avond vorderde gestaag, en rond 01.00 uur begonnen we aan onze laatste set, en ook nu weer was de dansvloer van begin tot eind gevuld, en kregen we onverwachts nog hulp van een trompettist............ Over 3 jaar staat hij er waarschijnlijk gewoon bij ....

Het was een zeer geslaagde avond, druk bezocht, geweldige sfeer, kortom, iets wat de Tunnelklossers dik verdient hebben voor hun 44 jarig jubileum.

Namens de Zwiebels nogmaals van harte gefeliciteerd met deze prestatie !!!

Verder uiteraard weer onze dank aan alle aanwezige fans, die er toch altijd en overal maar weer bijzijn, jullie zijn geweldig !!!!!!
1